Mentos Mint

Zbulo shijen emocionuese dhe freskuese të Mentos Mint.

  • Energji 1653 kJ/ 390 kcal
    Yndyrë 1,9 g
    nga të cilat njomet 1,9 g
    Karbohidrate 93 g
    të sheqerit 69 g
    Proteina 0 g
    Krip 0,1 g
  • Përberësit

    Përmbajtja: Sheqer, shurup glukoze,vaj plot i hidrogjenizuar i kokosit,niseshte, fresh mint, aromatizues, maltodekstirin, agjent fryrës (bazë çamçakëzi celuloze, bazë çamçakëzi arab), emuglatorë (estere sukrozë të acidave yndyrore), agjent shkëlqyes (dyll kanaruba, dyll bletësh).