Mentos products

shih të gjitha produktet

The history of staying fresh

2010

2010

2010

Koncepti Unik Mentos Ylber

E dini më në fund se ku të gjeni çdo shije? Atëhere niseni me shijen tuaj të preferuar.

2007

2007

2007

Mentos Vjen Edhe Me Çamçakëz

Shija freskuese, forma dhe mbëshjtellja e tij unike dhe shumëllojshmëria e shijeve gjetën fansa gjithandej.

2001

2001

2001

Perfetti Van Melle Bashkohen

Viti 2001 ishte një vit special për Mentos ku kompania hollandeze van Melle dhe ajo italiane Perfetti bashkuan forcat, duke bërë që Mentos të ishte prezent gjithandej.

Mentos PMSH

 • Pyetje

  Karamelet mentos janë pa sheqer?

 • Pergjigje

  Po të gjitha produktet Çamçakëza Mentos janë Pa Sheqer, kështu që shijojini!

 • Pyetje

  A përmbajnë gluten karamelet mentos?

 • Pergjigje

  Karamelet Mentos dhe Mentos Choco përmbajnë gjurmë të vogla gluteni: më pak se 20mg/kg, që do të thotë që nuk janë të përshtatshme për disa njerëz. Shurupi i glukozit merret nga gruri.

 • Pyetje

  A janë karamelet mentos të përshtatshme për "Veganët"?

 • Pergjigje

  Karamelet Mentos përmbajnë Dyll Blete si agjent fiksues dhe kështu që nuk janë të përshtatshme për Veganët.

 • Pyetje

  A janë karamelet mentos të përshtatshme për vegjetarjanët?

 • Pergjigje

  Shijet mente, fruta dhe rrush janë të përshtatshme për vegjetarianët, ndërkohë që Miksi I luleshtrydheve dhe ylberit përmbajnë ngjyrues E120 I cili nuk mund të jetë I përshtatshëm për disa njerëz. Mentos Choco nuk është i përshtatshëm për vegjetarianet pasi përmban produkte qumështi.

 • Pyetje

  A është e vërtetë që çamçakëzat janë të mirë për higjenën orale?

 • Pergjigje

  Çamçakëzat Mentos pa sheqer janë ndihmesë në higjenën orale dhe i japin gojës një aromë të freskët. Ksilitoli, ëmbëlsuesi i përdorur në çamçakëzat Mentos, ndihmon në parandalimin e bakterieve që ngjiten tek dhëmbët si dhe ul prishjen e dhëmbëve. Të përtypësh çamçakëzat Mentos është një mënyrë e mirë për të përmirësuar higjenën tuaj orale.