Historia E Mentos

Kush e dha shkëndijen e fillimit të "Fresh New World"? Lëviz më poshtë dhe shiko historinë e suksesit të Mentos

2010

2010

2010

Koncepti Unik Mentos Ylber

E dini më në fund se ku të gjeni çdo shije? Atëhere niseni me shijen tuaj të preferuar.

2007

2007

2007

Mentos Vjen Edhe Me Çamçakëz

Shija freskuese, forma dhe mbëshjtellja e tij unike dhe shumëllojshmëria e shijeve gjetën fansa gjithandej.

2001

2001

2001

Perfetti Van Melle Bashkohen

Viti 2001 ishte një vit special për Mentos ku kompania hollandeze van Melle dhe ajo italiane Perfetti bashkuan forcat, duke bërë që Mentos të ishte prezent gjithandej.

1990

1990

1990

The Freshmaker

Mentos prezantoi fushatën "the Freshmaker" e cila qëlloi në shenjë: menjëherë pas nisjes së saj shitjet e Mentos kapën majat!

1976

1976

1976

Reklama E Parë Tv

Mentos bëri debutin e tij të parë në ekranin e vogël me spotin TV "Fresh".

1960

1960

1960

Mentos Roll

Vitet 60! Revolucioni në modë, seks, musikë dhe Mentos. Mentosi i parë në rulon gjeti rrugën e tij drejt klientëve përreth botës.

1950

1950

NOVA MENTOS FABRIKA

Prodhime Të Reja Mentos

Prodhimi i Mentos zhvendoset në Roterdam. Porosi nga Franca, Gjermania dhe Mbretëria e Bashkuar shënuan fillimin e një Botë të Re të Freskët duke u shpërndarë në të gjitë botën.

1940

1940

1946

Themelohet Perfetti

Perfetti i themeluar në Linate, afër Milanos.

1932

1932

1932

Mentos Bëhet Një Realitet

Në një udhëtim me tren, vëllezërve Majkëll dhe Pjer van Melle patën një vizion për një karamele me shije menteje të cilën e quajtën Mentos. Kjo ishte nisja e një bote të re të freskët.

1900

1900

1900

Themelohet Van Melle

Van Melle themelohet në Breskens, Hollandë.

...

"Nuk ka asgjë si puthja me Mentos! Me një shumëllojshmëri karamelesh dhe çamçakëzash inovativë, është produkti i duhur për të përjetuar puthjen e jetës suaj!"