Mentos Mint

Zbulo shijen emocionuese dhe freskuese të Mentos Mint.

  • Përberësit

    Përmbajtja: Sheqer, shurup glukoze,vaj plot i hidrogjenizuar i kokosit,niseshte, fresh mint, aromatizues, maltodekstirin, agjent fryrës (bazë çamçakëzi celuloze, bazë çamçakëzi arab), emuglatorë (estere sukrozë të acidave yndyrore), agjent shkëlqyes (dyll kanaruba, dyll bletësh).